Сватбените цветове през 2012г.

Цветът на сватбената рокля е от изключително значение за останалата част от детайлите за вашата сватба. Ако решите да сте в цветна булчинска рокля, трябва да имате в предвид, че изборът ви ще диктува цвета на поканите, интериора,  цветята, централни обекти и други дребни украшения за големия ден.

 Ако искате да сте на върха на сватбените цветови тенденции, за 2012г. и да имате една наистина модерна сватба можете да се отдадете на фантазията си и да разчупите традициите.

Както всяка година, така и през тази има всякакви тенденции в сватбените рокли. Някои от тях са фънки сватбени ролки. Други са стандартен стил, а трети са подчертаващо строги. В зависимост от начина по който искате да изглеждате на вашата сватба и настроението, което желаете да предадете на вашия сватбен ден, можете да направите комбинация от силует и актуален цвят.

 Новите тенденции за сватбени цветове са ярките, смели и наситени тонове. Потърсете цветове като горещо розово, ярко оранжево, изумрудено зелено. Можете да съчетаете и да подсилите красотата на тези цветни тонове с бижу в  лилаво, тъмно и дори шоколадово кафяво, които остават популярни и тази година. Не е задължително роклята и интериора да са изцяло цветни, същия ефект може да се получи и с акцент, като панделка, колан, дантела, апликация и други украшения.

 За булките, които искат да имат по-изискан и елегантен вид, се препоръчват традиционните цветове. Помислете за опушено зелен, светло оранжево, светло аква, и злато. Тези цветове може да се съчетаят със сиво, кестен и бежово. Цветове като тези си отиват добре с традиционните сватбени цветове като слонова кост и могат да добавят интересен елемент на покани и украси.