Архив на категория: Представяне

Хотел & СПА Азалия

 Четиризвездният Хотел & СПА Азалия е разположен на брега на морето и  e перфектният избор за изискана и стилна сватба.  Ресторантът е с капацитет 290 места и още 120 места на външна тераса предлагаща неповторима морска гледка. Хотелът предлага  възможност за романтичен изнесен ритуал на морския бряг . Специални  цени за настаняване на гостите Ви и първокласно обслужване.
 Курортът “Св. Св. Константин и Елена” е разположен на 8 км. северно от град Варна сред забележително красива природна местност,  съчетава уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода, йодните изпарения, го правят първокласен морски и СПА курорт.

  Хотел & СПА Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг и предлагащ уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златни плажове и естествени минерални извори.

Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

През 2005 г. хотелът е номиниран за „Най-добра инвестиция в туризма“ от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Със своите 235 луксозни двойни стаи той осигурява отлични условия за  организиране на сватбено тържество и незабравим меден месец. Напълно климатизиран е и е пригоден за целогодишна експлоатация.
Друго много високо признание за качество е включването на хотелите „Астера“ и „Азалия“ в каталога на TUI “Quality product”. Това са единствените български хотели, включени в престижното издание.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 hotel_1440x810
Информация и резервации: тел./факс 052 358 808, тел. 052 358 777

Сватбен грим – Мария Пенева

Изключително важно условие да изглежда гримът добре е той да бъде идеално съобразен с повода, по който се прави, с времето и мястото, където ще се провежда събитието и естествено с природните дадености на лицето, на което се прави гримът.

При сватбения грим на булката се прави много плътна основа на грима – кожата трябва да изглежда безупречно, цветовете са по-леки и свежи. Видът на една булка изглежда достатъчно ‘ангажиран’ с рокля, було, букет и т.н. , точно поради това гримът не трябва да е фрапиращ, а допълващ. Подчертава се задължително очният контур, изключително нежно стоят изкуствени мигли, които почти винаги са перфектно допълнение.

1Гримът не е изключен и за младоженците. За тях той е дискретен, като идеята е да се прикрият недостатъци по лицето – зачервявания, пъпчици, тъмни кръгове под очите. Това далеч не е един цялостен грим – използва се база (като може и без нея), коректор за прикриване на дефекти по кожата, фон дьо тен и пудра, за освежаване може да се използва и блед руж, както и балсам за устни, безцветна или кафява спирала за миглите.

Във всеки случай съветвам всички, които имат намерение да се възползват от услугите на професионалисти, да не пренебрегват важността на предварителна среща с гримьора за пробен грим. Това е моментът, в който задължително се уточняват подробностите и детайлите – запознавате гримьора с това в какъв стил е организирано събитието, тоалетът, прическата, какво е Вашето виждане за цялостната визия, как искате да изглеждате и какво излъчване да имате.

2

При тази среща получавате и професионалното мнение на Вашия гримьор, преценката и предложенията му за конкретния индивидуален образ, обсъждате идеи, уточнявате цветовете, формата, интензитета на грима и т.н. Получавате нагледна представа за това каква точно ще е визията Ви на събитието и можете да сте спокойни, че следващият път гримьорът ще знае какво точно искате да направи и, вместо тепърва да налучквате какво си представяте, ще имате един много по-бърз и успешен грим, който вече е изцяло съобразен и подбран според всички обстоятелства, налагащи употребата му. Така ще сте спокойни, че гримът Ви ще стане бързо, точно и както го желаете Вие, ще има голяма трайност и няма да имате притеснения относно идеалния си вид!

3

След като сте се сдобили със самочувствие и съвършена красота, насладете се на мига за цял живот! ГОРЧИВО!

Мария Пенева – Професионален гримьор
Варна, мобилен: 0885 441 030
уеб сайт: grimvarna.com