Архив на категория: Всички статии

Сватбените цветове през 2015г.

Тенденции за сватбени цветове на булчински рокли през  2015г. са розово, бяло и кремаво.
1
За  сватбена декорация е добре да се спрете на романтични цветя като зюмбюли и орхидеи в кремаво пастелни цветове. Това разбира се е свързано с по-голям бюджет, така че вие преценете!
3

4

При шаферските тоалети  се завръщат наситените цветове, които не сме виждали от 2013 г., като зелено, лилаво, синьо, праскова и розово. Те ще останат и в началото на 2016 г.
6
7
Булчинският букет ще съчетае нежни и естествени градински цветя, в зависимост от сезона. Вечната комбинация от бяло и зелено е все още предпочитана от много булки, които искат елегантен букет.
2Булчинският букет трябва да е в съчетание със сватбената украса. Ако се спрете на определено цвете, като актуалното за 2015г.- орхидея, то трябва да присъства и в букета ви.
50

Сватбени фойерверки

Сватбеното тържество е в много важен и незабравим ден, както за младоженците, така и за техните роднини и приятели. За да може всичко да е перфектно в него е нужно да се обърне подробно внимание на всичко около сватбата, а в подготовката и да са включени няколко човека, които може да са полезни със съветите и уменията си. Трябва да се обърне сериозно внимание на дрехите за младоженците, на ресторанта, в който ще се състои сватбата, на менюто, на гостите, на оркестъра, на фотографа и не на последно място на атракциите, които със сигурност ще впечатлят всички присъстващи. В някои сватби, които могат да си позволят различни шоу и танцови спектакли, се включват известни артисти, за да забавляват гостите. Освен известни личности, друга атракция, която е достъпна за всяка сватба са невероятните сватбени фойерверки, които могат да очароват всеки гост, бил той дете или възрастен. Всички обичат празнична заря.

Ако се поинтересувате за цената на сватбени фойерверки ще останете приятно изненадани, че те са приемливи за почти всеки джоб и сумата е съпоставима с другите разходи по сватбата. Имайте в предвид, че те трябва да бъдат предоставени от фирма, която официално се занимава с подобни услуги и стоки и не трябва да ги възлагате на приятели или членове от семейството. Много лош ефект може да имат сватбени фойерверки, които са купени от съмнителни лица или фирми, които не са оторизирани да продават такава стока, като с тях дори може да предизвикате пожар или различни инциденти. Освен всичко лошо, което може да сполети гостите ви по този начин бъдете сигурни, че ще съсипете сватбата, а и в гостите ви тя ще остави лошо спомени. Експертите в тази сфера на бизнеса ще ви предложат различни светлинни и звукови ефекти, които са на различни цени, а визуализацията на всеки от тях е разнообразна и неповторима сама по себе си. Съветваме ви да се доверите на фирми, специализирани в пироефектите.