Шаферка

10 съвета за шаферките

10 съвета за шаферките! Как да помогнете на вашата булка!?

Вашата най-добра приятелка ви е избрала да бъдете нейна шаферка! Това е чудесно! Поздравления, ще можете да прекарате един чудесен изпълнен е много емоции ден! Приемете нашите малки съвети за вашата роля в сватбеното тържество, защото тя далеч не се изразява в следването по пътеката към олтара.

1. Помогнете на булката да избере подаръчета за гостите. Купете късметчета или ги направете заедно. Помислете и обсъдете какви забавни игри можете да включите в програмата, за допринасянето на незабравим купон.

Шаферка

2. Помогнете на булката при избора на покани. Една среща с шаферките и булката, придружена с приятна музика и готино питие са прекрасна възможност да попълнете заедно сватбените покани. Така забавлявайки се заедно, ще отхвърлите и малко работа.

3. Покажете, че може да се разчита на вас за всякаква помощ, било то да се отиде до някъде или да се организира нещо.

4. Танците са задължителни! Тропнете по някое хорце предварително, за загрявка.

5. Съобразете цвета на шаферската си рокля с цвета който е избрала булката за празненството.

6. Помогнете със събиране на цветята и подаръците! Гарантирано ще допринесете за по-голямото и спокойствие и по-широката и усмивка!

7. Съберете се за кратка репетиция! Обсъдете всеки детайл.

8. Бъдете усмихнати! Забравете за проблемите си в този ден.

9. Моралната подкрепа е изключително важна. Всяка жена си мечтае от малка за този ден и емоциите са големи. Не позволявайте на вашата булка да плаче, затова поддържайте усмивката и!

10. Ще има меден месец! Чудесно, можете да се заемете с организацията. Направете и списък на най-необходимите неща, който трябва да се вземат.