красива булка

7 съвета как да сте красива булка

Седем съвета, който ще ви помогнат да бъдете най-красивата булка.

1.Не пийте  вино и не яжте тъмни храни и плодове, които могат да оцветят зъбите и устните ви или да оставят петно на тоалета ви. Със сигурност не искате да запечатате  спомените на сватбените снимки с оцветена усмивка, затова трябва да  избягвате храни, които могат да скрият красивата ви снежно бяла усмивка. Ако усмивката ви е няколко тона по-малко бяла  от желаното, можете да инвестирате малко средства в професионално избелване на зъбите. Бюджетът не ви достига? Купете си избелващи препарати и започнете усърдно  поне едни месец преди незабравимия ден „режим избелване”.

красива булка

2.Без тен!
Ако много държите на тена, то поне внимавайте да е умерен. Освен, че се излагате на риск от увреждане на кожата, твърде тъмния тен може да изглежда неестествено на сватбените снимки. Забравете за спрейовете за тен! Това е една от най-лошите и непоправими грешки.

3.Не предприемайте резки промени в последния момент.
Не е добра идея в последния ден преди сватбата да променяте формата и цвета на вашите вежди или коса. Ако все пак държите на промяна, то по-добре я направете поне седмица преди сватбата, за да имате достатъчно време да поправите евентуално нежелан резултат.

4.Не третирайте косата си с преса или препарати за коса преди сватбения ден.
За да получите желаната прическа, косата ви трябва да не е третирана, да е измита и естествена. Най-добре я измийте вечерта преди сватбата, за да сте подготвени за сватбената прическа и да имате повече време в съдбовния ден.

5.Не забравяйте колко важна е водата!
Удвоете приема на вода най-малко един месец преди сватбата, за да бъде кожата ви мека и нежна. Трябва да  ограничите пред сватбените празненства и тостове. По време на репетициите, се опитайте  да  замените алкохола с чаша вода. Така по-лесно ще прибягвате към чашата с вода и на съдбовния ден.

6. Не забравяйте и за комплекта за спешна красота.
Най-вероятно ще имате нужда от „спасител” в неочакван момент. Непременно прибавете в чантичката си безопасни игли, лейкопласт, малък комплект за шиене, малка ножица, лак за коса, попивателна хартия, самобръсначка, парфюм, лакочистител, прозрачен лак за нокти, пиличка за нокти, нокторезачка, кърпички за почистване на грим, тампони и нещо друго, което смятате, че може да ви се наложи да използвате. Най-важното е да бъдете подготвени за това, което може да се обърка, за да не останете изненадани и разочаровани в сватбения ден.

 7. Не плачете!
Сълзите ще развалят красивият ви грим! Почти сигурно е, че ще се разчуствате и сълзите ви ще бликнат внезапно, така че е важно да знаете как да плачете правилно. Дръжте кърпичка в ръката си. Натиснете кърпичката в слъзния канал, за да попие сълзите. По този начин лицето ви се предпазва от триене, което ще съсипе красивото ви свежо лице.