Сватбено пътешествие /меден месец/

След сватбата повечето младоженци се отдават един на друг по време на романтично сватбено пътешествие – меден месец. Когато не разполагат с много средства обикновено това става в някоя близка наша съседка като Турция или Гърция, които им излизат доста по-евтино и в същото време им предлагат една незабравима почивка, която е символ на тяхната любов и отправна точка в бъдещия им съвместен живот. Някои младоженци предпочитат сватбата им да е на някоя екзотична точка от света, но това предполага по-големи разходи, заради гостите и пътя, който трябва да се измине до мястото, което е определено за сватбеното тържество. Едно е да имаш желание и съвсем друго е да имаш възможност да го изпълниш за това този вариант си остава мечта за повечето от нас. Други популярни дестинации, които също са предпочитани от младоженците са Венеция и Париж, заради легендите, които се носят за самите градове и най-вече любовните преживявания познати ни от известни романтични филми.

honeymoon6

Ако пък искат да преживеят наистина незабравимо сватбено пътешествие, много туристически фирми предлагат различни круизи между екзотични острови и страни или почивки на самите тях. Едни от най-желаните са Сейшелските острови, Малдивските острови, Тайланд и Хавайските острови. Уникалната тяхна природа и красиви гледки могат да направят сватбеното пътешествие наистина уникално и със сигурност ще остави дълбок отпечатък в спомените на младоженците. Екзотичната почивка ще ги накара да изпитат любовната тръпка по един съвсем различен и нов начин и ще предизвика допълнителни любовни вълнения в двамата влюбени.

В много от туристическите пакети се предлагат отстъпки за младоженци или допълнителни екстри към тяхното пътуване и за това е добре да се поинтересуват предварително какви точно са офертите от туроператорите и каква евентуална изгода може да имат. В случая няма нищо срамно, защото със спестените пари можете примерно да удължите сватбеното си пътешествие с още 2-3 дена. Друг плюс при резервация в туроператорска фирма на сватбеното пътешествие е, че то може да ви излезе по-евтино от колкото ако го организирате сами, защото тези фирми имат партньори по целия свят и ползват различни отстъпки, от които могат да се възползват всички техни клиенти.

Незабравим меден месец можете да изживеете и тук в България. Наистина райски кътчета имаме и на море и на планина изборът е ваш и не забравяйте, че медения месец е възможност да отдадете цялото си време и внимание на половинката си.

[yop_poll id=“9″]