На 21 и 22 януари 2012 ще се проведе BALKANICA WEDDING EXPO – най-голямото сватбено събитие в страната и на Балканите.

Под вещата организация на фирма EXPOLINE за четвърти пореден път професионалисти в сватбения бранш от страната и чужбина ще се съберат в балната зала на хотел Шератон, за да облекат във феерия и светлини очакванията на младоженците. Под знака на лукса и обещанията за красиво начало 60 фирми-изложители ще участват в тазгодишното издание на събитието. Поканени са най-добрите в сватбения бранш – брандове, производители на булчински рокли, официални облекла, бижута и аксесоари, сватбени агенции и представители на всички сфери на сватбените услуги –  декорация, фото и видео заснемане, кетъринг услуги и сватбени торти, музика и диджеи… Под покрива на  Шератон, събрани на едно място всички, които могат да бъдат в услуга на най-красивото, романтично и специално сватбено тържество.

В дните на изложението фирмите-изложители ще направят специални отстъпки за посетителите и ще се отзоват на всяко запитване на желаещите да получат повече информация, свързана с услугите, които предлагат. Защото за перфектното тържество са нужни професионалисти.

За младоженците BALKANICA WEDDING EXPO предлага и изненада с награди, за да бъде началото прекрасно и обещаващо. Специално подготвена томбола ще даде възможност на гостите да спечелят различни и примамливи награди – професионална сватбена фотосесия, цялостно организиране на сватбеното събитие, екскурзии, романтичен уикенд за влюбени, прекрасни подаръци като сватбени чаши с ръчно изработени елементи и романтични свещи с искрящи кристали Swarovski.

Заедно с томболата за гостите ще се проведе и томбола МЛАДОЖЕНЦИ НА ГОДИНАТА 2011, организирано от списание Сватба, специално за двойките, сключили брак през изминалата година и изпратили снимки в редакцията.

Докато бъдещите младоженци ще имат възможността да започнат реализацията на сватбените си планове, за специалистите и фирмите това е чудесен начин да общуват с колегите си и да създадат ценни бизнес контакти не само на територията на страната, но и в чужбина, тъй като събитието е уникално по рода си и предлага среща на водещи фирми в различни сфери на сватбения бранш.

BALKANICA WEDDING EXPO е мястото, където се създават планове и се раждат идеи за най-красивия и най-важен момент в живота – този, в който започваме да споделяме пътя си и си обещаваме вярност и любов. Именно този момент се нуждае от специална атмосфера и професионална подкрепа, за да напомня в бъдещето за дадените обещания…

И още един акцент от събитието:

В 16 часа следобед в събота, по време на изложението, ще се концентрират всички емоции, за да се създаде атмосфера, подходяща за фотосесия… Официалните рокли на дизайнерката Vivienne Westwood специално изпратени за да бъдат представени на изложението ще бъдат заснети от фотографа Камен Вълканов. Уникални произведения в специална колекция рокли с корсети и иновативен подход при изработване, подходящи за всеки тип фигура и интригуващи всеки вкус. BRIDAL FASHION представя Vivienne Westwood вече и в България – с уникални официални и сватбени рокли!
РОMANTIKA FASHION GROUP  сдизайнер София Борисова Ще представи част от новите колекции на марките, които представя. Известният дизайнер на булчински и официални тоалети Поля Миланова от МON AMOUR ще бъде на разположение на да съветва бъдещите булки  за мечтания тоалет.
100 гр сладки , ще покажат сладкарски твореният от последните световни тенденции.
Сватбени агенции ще направят своите предложения за уникални декорации.