7 начина да се съсипе сватбата

Вярвате или не, любимите ви хора са способни да помрачат най-слънчевия ви ден, дори без да осъзнават, че го правят.
Как би могло да се случи това?

– На първо място, би ви подразнило говорене по време на церемонията.

– Също така, би ви подразнило и някой да опита с пръст сватбената торта, преди да я разрязана.

– Голяма грешка, която със сигурност ще се забележи от всички присъстващи на сватбата, е появата на някой облечен в бяло. Нелепо е някоя ваша приятелка, близка или роднина да се появи в бяла рокля. Ако прецените, че има вероятност това да се случи, помолете предварително да се насочат към цветните тонове: розово, жълто, лилаво, особено актуалното тази година оранжево и всякакви  други свежи и наситени цветове.

– Както знаете, сватба без тост не минава. Представете си какъв ужас бихте изпитали, ако някой реши да разкаже случка от миналото с която не се гордеете или пък за някое старо гадже на вас или съпруга ви, а защо не и за вашите неприятни навици.

– Никой не обича пияниците и пиянските истории, нали? Най-вероятно и вие не си представяте сватбения ви ден да премине в разправии и разрешаване на спорове между пияните ви гости. Това не е просто приятелско събиране на, което има много безплатен и качествен алкохол. Това е вашето сватбено тържество.

wedd gaf

– Със сигурност ще ви подразни, ако  някой ви залее с чаша червено вино или безалкохолно…

– На вашата сватба, можете да избирате музиката. Мърморене и недоволство от страна на гостите за някоя ваша любима песен, би ви подразнило със сигурност,

И все пак, това е вашият ден! Забавлявайте се!