Хотел & СПА Азалия

 Четиризвездният Хотел & СПА Азалия е разположен на брега на морето и  e перфектният избор за изискана и стилна сватба.  Ресторантът е с капацитет 290 места и още 120 места на външна тераса предлагаща неповторима морска гледка. Хотелът предлага  възможност за романтичен изнесен ритуал на морския бряг . Специални  цени за настаняване на гостите Ви и първокласно обслужване.
 Курортът “Св. Св. Константин и Елена” е разположен на 8 км. северно от град Варна сред забележително красива природна местност,  съчетава уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода, йодните изпарения, го правят първокласен морски и СПА курорт.

  Хотел & СПА Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг и предлагащ уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златни плажове и естествени минерални извори.

Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

През 2005 г. хотелът е номиниран за „Най-добра инвестиция в туризма“ от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Със своите 235 луксозни двойни стаи той осигурява отлични условия за  организиране на сватбено тържество и незабравим меден месец. Напълно климатизиран е и е пригоден за целогодишна експлоатация.
Друго много високо признание за качество е включването на хотелите „Астера“ и „Азалия“ в каталога на TUI “Quality product”. Това са единствените български хотели, включени в престижното издание.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 hotel_1440x810
Информация и резервации: тел./факс 052 358 808, тел. 052 358 777